Hallo allemaal,

Om maar meteen de bom te droppen, Rocktour 2020 is gecanceld

Wij als bestuur hebben heel lang het nieuws in de gaten gehouden en moesten echt op tijd de beslissing maken of we door zouden gaan of de tour zouden cancelen.

Dit besluit heeft te maken met enkele redenen.

  • De grenzen zijn nog steeds dicht en de berichten zijn nog steeds niet duidelijk wanneer dit versoepeld gaat worden, maar we hebben nog 2 maanden te gaan.
  • Maar als de landsgrenzen toch weer worden geopend, blijven we wel nog steeds met de anderhalve meter afstand zitten. Dus hoe dit op een terras of restaurant wordt geregeld is ZEER onduidelijk.
  • Mensen slapen bij elkaar op een kamer, en hoewel dit voor de stellen geen probleem is, voor de mensen die de partner niet meenemen, zal dit toch voor ¬†enige irritatie en onbegrip gaan zorgen.
  • We kunnen niet voor iedereen een 1- persoonskamer regelen, want dan zijn er niet genoeg kamers en wordt het ook duurder.
  • Ivm verlof aanvraag moesten we de knoop doorhakken.

Zoals jullie zien moest er met veel dingen rekening worden gehouden, en die taak namen wij zeer serieus. 1ste prioriteit is en blijft de veiligheid voor iedereen, en die kan niet gegarandeerd worden. En zolang deze niet kan worden gegarandeerd moest deze beslissing gemaakt worden. En ik denk dat ik niemand hoef te vertellen hoe erg wij deze beslissing vinden.

Maar het is niet allemaal slecht nieuws. De Rocktour wordt verschoven naar volgend jaar Dus bij deze is de locatie en datum bekend

Volgend jaar gaan we dus naar hetzelfde hotel als waar we dit jaar heen wilden gaan.

De datum voor de Rocktour 2021 zal zijn op 25/ 26 en 27 Juni 2021

Jullie kunnen ook aangemeld blijven, mochten jullie dit willen. Maar als je hier nog niet zeker over bent, dan is dat begrijpelijk, en dan meld je je voor volgend jaar gewoon volgend jaar weer aan.

Nogmaals we vinden het ook zeer vervelend, maar gezondheid en veiligheid staan boven alles.

Rocktour 2020 afgelast

Geef een reactie